Het vrouwelijk lichaam vind ik een prachtig verschijnsel. Mooie rondingen of volle borsten kan ik, zelfs als hetero, zeker waarderen. Voornamelijk wanneer deze gevangen zijn in een minimaal en duurzaam geweven stukje kant. Er is bij vrouwen niet veel naakt nodig om de fantasie te prikkelen, less is more. Dit ligt bij het andere geslacht toch nét even wat anders.

Goede, stevige billen bij een man vind ik misschien nog wel aantrekkelijker dan een loeistrakke buik. Tóch zou ik raar opkijken als mijn vriend een foto van zijn billen zou sturen. En dan zoals wij vrouwen dat doen; van de zijkant met een rechter- of linkerbeen naar achteren voor een voller resultaat. Maar, alles liever dan het topje van óf zelfs de gehele ijsberg.

Dat mannen heel anders denken dan vrouwen, blijkt ook nu maar weer. Want wie heeft ooit gezegd dat het sturen van een naar het noordoosten wijzende, met aderen versierde, volgepompte genotsknots, erotisch is? Niemand. Een bungelende, uit z’n slakkenhuis gelanceerde tampeloeres is namelijk alles behalve aantrekkelijk. Namens al het vrouwelijk schoon verzoek ik jullie dus vriendelijk de ledematen en jullie dickpics binnenboord te houden. Want het gaat er uiteindelijk om wat je ermee doet. Toch?