Maak van uw huis een paleis

De wanddecoratie maakt van een huis een paleis. Waarom? Vanwege de uitstraling die het heeft. Het grootste gedeelte van de tijd die je binnen besteed kijk je naar de muur. Dan mag die muur best wat uitstralen in plaats van het meest simpele behang of zelfs een saaie witte muur. Kies bijvoorbeeld voor de kleur van hout om uw huis net een beetje meer uitstraling te geven. De warme kleur van hout zorgt al direct voor een fijne, warme, prettige sfeer thuis. Bovendien is de houtkleur uitstekend te combineren met iedere denkbare meubel. Het is geschikt voor de woonkamer, maar net zo goed voor de slaapkamer.

 

Wanneer je voor je keuken of badkamer op zoek bent naar wandbekleding wil je misschien dat de wandbekleding een bepaalde frisheid uitstraalt en dat het toepasbaar is op een vochtige omgeving. Ga dan voor een kwalitatief goede hout of steenstrip, want dan weet je zeker dat je goed zit. Ieder stukje huis verdient zijn eigen unieke karakter. Wissel daarom af in wandbekleding. Zonder dat je hoeft te spotten met alle denkbare stijlen kan je door wat nuanceverschillen aan te brengen in de wandbekleding je huis net een beetje dat extra geven. Als je een houten wand moet plaatsen, is het leuk om deze te bedekken met houtstrips. Dat ziet er mooi afgewerkt uit en werkt ook nog eens makkelijk. Je kan ook kiezen voor steenstrips om de wand net eigen uitstraling te geven.

 

Ben je er al uit wat je gaat bekleden? Het zou zonde zijn om toch weer voor een veelgebruikt behang te kiezen. Kies dan voor hout- of steenstrips! En maak van bijvoorbeeld de wandbekleding badkamer of keuken een feestje. Een goede wanddecoratie is voor ieder huis, ieder bedrijf interessant. Met deze simpele toevoeging geef je het binnen een uitstraling waarin het prettig wonen en werken is.