keuring overheadpoort

Heeft u uw overheadpoort al laten keuren? Tegenwoordig is dit wettelijk verplicht om uw overheadpoort te laten keuren door een erkende vakspecialist. Bij ROMASS Business hebben wij erkende vakspecialisten die uw overheadpoort kunnen keuren. Zo keuren wij uw overheadpoort volgens de wettelijke richtlijnen, zijn wij 24/7 bereikbaar en gegarandeerd snel ter plaatse, hebben wij erkende vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring en doen wij dit voor elk type en merk overheadpoort.

Keuring overheadpoort

De veiligheid van uw overheadpoort is een zaak van iedereen. Toch wilt u er niet te veel aandacht aan besteden. Door de jaarlijkse keuring van onze experts kunt u de staat van uw overheadpoort met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw overheadpoort weer veilig werkt en dat we jaarlijks op het juiste moment een nieuwe keuring uitvoeren. We voorzien uw poorten van de benodigde keuringssticker, verzorgen de wettelijke verplichte keuringsrapportage en noteren de benodigde gegevens in het keuringslogboek van uw overheadpoort. Dit doen we elk type en merk overheadpoort.

Door bij ROMASS Business een servicepakket af te sluiten, heeft u het onderhoud en de keuring voor een vaste prijs elk jaar. Zo komen wij minimaal één keer per jaar bij u langs om uw overheadpoort te keuren en te onderhouden.

Voordelen van het jaarlijks keuren van poorten

Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om overheadpoorten jaarlijks te keuren en onderhouden levert het ook een aantal voordelen op. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de kans op stilstand wordt verkleind en dat de veiligheid van uw personeel wordt gewaarborgd. Door preventief onderhoud blijft uw overheadpoort in topconditie waardoor de kans op een interventie wordt verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijkse keuring ervoor dat overheadpoorten een langere levensduur hebben. Als laatste voordeel zorgt jaarlijks onderhoud voor een kostenbesparing. Door uw overheadpoort in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de overheadpoort maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

Wilt u meer informatie over een overheadpoort keuring van ROMASS Business? Neem dan contact op of neem een kijkje op onze website.