Herstellen industriepoort bedrijfspoort

ROMASS Business is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om problemen met een industriepoort te herstellen. We begrijpen dat een kapotte industriepoort vervelende gevolgen kan hebben voor de bedrijfsprocessen van je firma. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk overlast hebt van een storing kunnen onze techniekers binnen 2 uur ter plaatse zijn. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel Belgiƫ, waardoor we altijd een technieker bij je in de buurt hebben.

Herstellen industriepoort

Industriepoorten worden bij veel firma’s gebruikt als toegangsweg voor personen, goederen en voertuigen. Om de veiligheid en toegankelijkheid van de industriepoort te waarborgen is het wettelijk verplicht om industriepoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden voor een erkend onderhoudsspecialist. Echter kan er door intensief gebruik of een ongeluk toch voorkomen dat er een interventie ontstaat aan een poort. Veel voorkomende problemen met een industriepoort zijn:

  • Paneel kapot/eruit gereden
  • Staalkabel is gebroken
  • Veer is gebroken
  • Motor is kapot

Onze techniekers zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Dankzij de juiste kennis kunnen onze techniekers alle problemen met een industriepoort oplossen. ROMASS Business beschikt over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen van alle merken poorten. Kapotte onderdelen kunnen dankzij onze ruime voorraad aan reserve onderdelen direct op locatie vervangen worden. Hierdoor worden de meeste industriepoorten direct op locatie hersteld.

Tips om interventies te voorkomen

Om in de toekomst problemen met je industriepoort te voorkomen adviseren onze experts om industriepoorten goed te onderhouden. Het is wettelijk verplicht om jaarlijks industriepoorten te laten keuren en onderhouden volgens de vastgestelde eisen en normen. De kans op een interventie met de poorten wordt verkleind door jaarlijks onderhoud. Daarnaast adviseren onze experts om direct een technieker in te schakelen wanneer een industriepoort niet goed meer functioneert. Dit om verdere problemen te voorkomen.

Via onze website kan je snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een technieker in te schakelen voor een industriepoort te herstellen.