Elektrische schuifpoort maken

Een elektrische schuifpoort is erg fijn om te hebben. De poort kan ervoor zorgen dat een terrein wordt afgesloten en dat niet zomaar iedereen een terrein op kan. Wanneer er een defect is wil je natuurlijk zo snel mogelijk je elektrische schuifpoort maken. Echter is dit zonder enige kennis van een schuifpoort een lastige klus. Daarnaast adviseren we om een professioneel in te schakelen om gevaarlijke situaties tijdens het herstelen te voorkomen. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel Belgiƫ. Hierdoor is er altijd een expert in de buurt.

Schuifpoort maken

Een defecte schuifpoort is erg vervelend. Wellicht worden er toegangswegen geblokkeerd waardoor u niet meer van het terrein op of af kunt. Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week een interventie via onze website aanmelden. We sturen zo snel mogelijk een technieker langs om het defect op te lossen.

De technieker op locatie zal eerst onderzoeken waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Wellicht zijn de instellingen van de poort niet goed, waardoor hij niet goed meer kan functioneren. Het kan ook voorkomen dat er onderdelen kapot of versleten zijn, die ervoor zorgen dat een deur niet goed meer functioneert. Zodra de technieker een duidelijk beeld heeft van de oorzaak, gaat hij aan de slag om het probleem op te lossen.

Onze techniekers beschikken over de juiste kennis en materialen om alle problemen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In hun eigen servicebus is een voorraad van onderdelen aanwezig, waardoor direct op locatie versleten of kapotte onderdelen vervangen kunnen worden. Hierdoor wordt 95% van de problemen direct op locatie opgelost.

Herstelling aanmelden

Wil je een van de ervaren techniekers van ROMASS inschakelen om de problemen met je schuifpoort op te lossen? Dit kan snel en eenvoudig via onze website. Op onze website dient u ons online formulier in te vullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen te doorlopen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wil je liever telefonisch een interventie aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op: 078/484996.

Meer informatie over onze poorten service kan je terug vinden op onze website.