Truien van BlackBananas

Truien komen in alle soorten en maten voor en zijn over het algemeen vaak wat stijlvoller dan een sweater. Ze hebben korte mouwen, een ronde of V-hals en ze beschikken niet over knopen. De trui wordt dus over het hoofd aangetrokken. Vaak geeft een mooie trui een klassieke, maar ook een modieuze look. Zo heeft Wesley Balnikker van Black Bananas een ruime collectie aan unieke truien voor zowel mannen als vrouwen.

De Black Bananas Signature T-shirts worden gekenmerkt door de sportieve pasvorm. De hoogwaardige samenstelling van Black Bananas T-shirts zorgen voor een uiterst goede kwaliteit en maakt van deze T-shirts een ultieme fashion must-have. De slim fit Black Bananas T-shirts beschikken over 80% van katoen en 20% van polyester en dienen als optimaal draagcomfort.

Verder hebben de T-shirts van Black Bananas verschillende opschriften en kleuren. Ook zijn de shirtjes beschikbaar in de verschillende maten. Zo heb je de signature T-shirts in de kleuren zwart, wit, navy blue en andere kleuren en ze hebben allemaal “Black Bananas” als opschrift. Je hebt ook andere T-shirts met de opschriften “Finesse”. Deze shirtjes heb je in de kleuren zwart. Als laatst zijn er ook Tape T-shirts in de kleuren zwart, groen en rood, . De shirtjes hebben aan de voor –en achterkant geen opschrift, maar ze zijn voorzien van een doorlopende “tape stripe” en het signature logo geborduurd in de nek.