Huawei Ascend reparatie

Huawei Ascend reparatie

Werkt je Huawei niet zoals jij dat wilt dan heb je waarschijnlijk een Huawei Ascend reparatie nodig? Schades zoals een gebroken scherm of een gebarsten achterkant zijn duidelijk zichtbaar door scheuren en kunnen een hoop irritatie met zich meebrengen. Soms ligt het wat dieper en is het niet direct te zien of te verklaren, maar is bijvoorbeeld uw camera of oplaadconnector defect. Tegenwoordig is een smartphone niet meer weg te denken en je Huawei Ascend niet kunnen gebruiken is absoluut ondenkbaar. Wij helpen je graag met een gratis onderzoek om erachter te komen waar het probleem ligt en kunnen je Huawei Ascend wellicht snel repareren. Tijdens het onderzoek maken we een rapport en overleggen we wat je het beste kan doen. Daarover word je uiteraard eerst gecontacteerd en na akkoord van jouw kant gaan wij over tot de reparatie van je Huawei Ascend.

Laat je Huawei G7 snel repareren

Zonder afspraak binnen lopen voor een Huawei G7 reparatie of toch liever een afspraak inplannen voor de zekerheid. Op voorhand een afspraak maken is wel raadzaam. Zo voorkom je dat je moet wachten op de mensen die voor je de winkel zijn binnen gelopen. Zodra u in één van onze winkels bent zal één van onze ervaren reparateurs aan de slag gaan voor je en zorgen dat je Huawei Ascend G7 zo snel mogelijk weer gerepareerd is. Als extra service vanuit ons worden niet alleen het vervangen onderdeel getest maar ook de andere functies worden nagekeken en word de binnenkant van je Huawei schoongemaakt. Denk daarbij aan de oplaadpoort, wifi, speakers etc. Nadat jouw Huawei G7 reparatie is uitgevoerd krijgt je van ons netjes een factuur met daarbij 1 jaar garantie. Een tip vanuit ons: Contacteer alvorens de reparatie je inboedelverzekering over de mogelijkheden tot vergoeding van de reparatiekosten. Mocht je daarbij een offerte nodig hebben dan kunnen we die uiteraard ook voor je verzorgen.

Onze reparatie winkels

Begonnen in Bergen op Zoom en inmiddels uitgegroeid naar Roosendaal en Antwerpen/Deurne. Dit alles in 3 jaar tijd! Bij onze reparatie winkels is er de mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur. Daarnaast kunt u in vele gevallen wachten en meekijken tijdens de reparatie en dat onder het genot van een kopje koffie. Geen tijd om naar een van onze winkels te komen? Je kan jouw Huawei Ascend G7 ook opsturen naar ons. Bij ontvangst word je telefoon direct gerepareerd en dezelfde dag nog naar je terug gestuurd.