Consultant HRM

Al enige tijd last ervan dat je met minder plezier gaat werken, er zijn nog andere die er precies hetzelfde over denken! Je kan verschillende redenen bedenken waarom je met minder plezier naar je werk gaat. Je kan bijvoorbeeld een slechte nacht gehad hebben, meestal maakt een slechte nacht je humeur ook minder goed. Slechte nacht puur omdat je bijvoorbeeld slecht geslapen hebt of was het misschien een korte nacht in het algemeen? En waarom heb je dan slecht geslapen, ben je veel aan het nadenken over wat je met je werk moet? Als je veel twijfelt over je huidige werk is het misschien beter om stilletjes aan naar ander werk te gaan zoeken.

Wanneer je je werk niet graag doet zal je het ook niet lang meer volhouden of je krijgt er misschien zelfs een burn-out van. Je mag dan nog heel veel geld verdienen, zo een werk hou je gewoon niet vol omdat je na een tijd je motivatie helemaal kwijtraakt en dus ook waarschijnlijk niet meer gewenste resultaten kan leveren naar wat de baas van je verwacht.

Als je dus twijfelt over je werk en ook nog graag een burn-out wilt voorkomen dan is het slim om nu ander werk te gaan zoeken. Je kan bijvoorbeeld online bereken salaris van je toekomstige job zodat je al een beetje een zicht hebt wat je zal gaan verdienen. Als je tevreden bent over het mogelijke salaris van je nieuwe job kan je ook nog kijken naar de CAO.

Is het beroep consultant HRM misschien niks voor jou? In die HR sector zoeken ze nog best vaak mensen dus je zou altijd kunnen zoeken voor een job als consult HRM. Het salaris is ook best mooi als consultant en je hebt veel sociaal contact. Mij lijkt het ook een gevarieerd werk waar je niet persé met heel veel stress te maken krijgt.